Häät

 

Häät ovat yksi elämämme tärkeimpiä ja ikimuistoisimpia päiviä. Haluamme olla mukana tekemässä tästä päivästä ainutlaatuisen ja juuri hääparin näköisen päivän. Emme tarjoa pelkästään maistuvaa ruokaa, vaan autamme mielellämme koko päivän toteuttamisessa.

Hääjuhlanpäivän varauksen jälkeen sovimme ensimmäisen häätapaamisen. Näin pystymme yhdessä suunnittelemaan sopivan palvelupaketin. Kaikista sovituista asioista hääpari saa kirjallisen tilausvahvistuksen. Häitä edellisenä päivänä tapaamme hääparin juhlatiloissa ja käymme vielä kerran läpi kaikki yksityiskohdat ja aikataulut.

Kauttamme saa esimekiksi näyttävät kattaukset, koristeet, kukka-asetelmat, lahjat vieraille, hääpaikan loppusiivouksen ja esimerkiksi maistuvat menut ja pienen juhlatilan myöskin polttareihin. Meiltä onnistuu myös erikoiskakkujen teko. Suklaakakut, suussa sulaavat juustokakut, sokerikuorrutteiset kerroskakut, vaihtoehtoja on rajattomasti.  Mikäli haluatte vaihtelua perinteiselle hääkakkutarjoilulle valikoimistamme löytyy näyttävät cupcake- ja karkkibuffet vaihtoehdot.

Rohkeasti yhteyttä niin suunnittelemme toiveidenne mukaiset häät!

 

 

 

Gastrofood Suomi ©